donderdag 22 november 2012

BorgerBouf

En er gebeuren nog steeds een hoop leuke dingen in Borgerhout. Zoals dit initiatief, ik kopieer de mail even:


3 koks, 3 huizen, 3 optredens: een zinnenprikkelend parcours dwars door Borgerhout

Zaterdag 8 december organiseren wij een avond eten/cultuur/feest ten voordele van vzw Usawa / The Baobab Home. Met de opbrengst kunnen enkele voormalige straatkinderen in Tanzania naar de middelbare school www.tzkids.org

Je kan van 18u30 tot 22u30 deelnemen aan een culinair parcours; in groepjes van 10 personen ga je drie gangen eten in drie verschillende huizen die op wandelafstand van elkaar liggen. We hebben momenteel 6 deelnemende huiskamers aan het Krugerpark, Generaal Eisenhowerlei, Statielei en Karel Geertsstraat. In ieder huis voorzien we ook een cultureel event: een optreden en/of een tentoonstelling van schilderwerken of foto's. De optredens werden mogelijk gemaakt dankzij een fijne samenwerking met vzw In de living en dankzij steun van het district Borgerhout.

Inschrijven kost 30 euro pp. (inclusief drank bij het eten), het bedrag moet op voorhand gestort worden aan vzw Usawa:
979-3271634-23
Usawa vzw
Karel Geertsstraat 18
2140 Borgerhout

Je inschrijving is pas definitief nadat we de som ontvangen hebben. Je mailt ook best even naar borgerbouf@gmail.com

Je kan alleen inschrijven of met meerderen; wij groeperen jullie tot groepjes van +/- 10 (uiteraard blijf je samen met je vriend(en) in dezelfde groep)

Na dit festijn wordt er nog nagedronken en gepraat in Bar Leon. Iedereen is hier uiteraard welkom, ook zonder vooraf mee te eten/wandelen/luisteren/zien.

Meer info en inschrijvingen: Borgerbouf@gmail.com

Geen opmerkingen: